Välkommen att hänga med på min resa som kallas livet..

Här kommer jag att skriva om allt som sker just nu, livet i allmänhet och livet i synnerhet! Resan med en GBP operation. Kampen mot barnlösheten - vägen mot målet - ett barn. Livet på landet med huset fullt av jyckar - galenskap, kärlek & glädje i ett enda stort virrvarr!



söndag 21 augusti 2011

Otillräcklig...!!!

Känner mig otillräcklig... Tiden räcker inte till, orken räcker inte till, humöret räcker inte till, fantasin räcker inte till, tålamodet räcker inte till, ts timmar räcker inte till, JAG räcker inte till...

Just nu känns det så, jag hinner inget av det jag vill hinna med! Jag hinner bara jobba, slappa en liten stund när jag komemr hem och sedan sova alldeles för få timmar innan det är dax att kliva upp igen..

Jag hinner inte pyssla med vovvsen så mkt som jag vill, de lider förvisso ingen nöd men det dåliga samvetet gör sig påmint.. Jag hinner absolut inte socialisera mig med vänner så mkt som jag vill!! Jag känner mig helt o hållet som en idiot som helt enkelt inte får till att svara på mail, meddelanden och ja ibland till och med telefonsamtal!! Jag undrar hur mkt som egentligen handlar om tiden och hur mkt som handlar om orken. Jag blir alldeles handlingsförlamad när jag känner den här otillräckligheten och stressen.

Och inte hinner jag med att blogga heller!! Jag har verkligen behovet att få sprida mina tankar med där räcker varken tiden eller nätet till... Vårat mobila internet har helt fått spunk och fungerar nästan aldrig!! Så just nu surfar vi genom mannens mobil. Jo visst är det segt, men faktiskt 100ggr snabbare än det vanliga mobila!!

Men jag kan inte använda det i min dator och det begränsar min datoranvändning en hel del tycker jag...

Jag tror även att alla beslut jag står inför gör mig stressad, och alla kommande förändringar kanske gör mig lite paralyserad.. Det är så mkt som ska ske och jag har lite svårt att hålla kontrollen över allt. Ja jo hjag är säker på att JAG måste ha kontrollen över allt. Och när jag inte räcker till så blir det helt enkelt inte bra!! I´m a kontrollfreak oh yes I am!!

Tjaa o nu måste jag sova igen för imorrn ska jag öppna p¨å jobbet vilket innebär att det blir att hoppa upp innan tuppen imorrn!!

Ska försöka att återkomma snart igen, kanske med ett lite gladare och lite mer innehållsrikt inlägg, lovar inget dock.. :) Vi får se..!!

Nattinatt och KRAM på er som mot förmodan läser detta!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar