Välkommen att hänga med på min resa som kallas livet..

Här kommer jag att skriva om allt som sker just nu, livet i allmänhet och livet i synnerhet! Resan med en GBP operation. Kampen mot barnlösheten - vägen mot målet - ett barn. Livet på landet med huset fullt av jyckar - galenskap, kärlek & glädje i ett enda stort virrvarr!



måndag 27 augusti 2012

Det är fasen inte lätt när det är svårt...

Idag är det svårt.. Iaf just precis nu.. Hormonkarusell delux kanske det beror på, vad vet jag.. Den satans nässprayen ger mig migrän & humöret går just nu bananas känns det som. Det verkar vara jobbigare denna gången, eller har jag redan glömt hur det var på förra resan?!

Just nu känns det svårt att reda ut något, allt överhopar mig & jag bara sjunker...!! Kanske känns det bättre om en stund, hoppas!

Om någon nu läser detta, skicka gärna lite enrgi min väg!!

2 kommentarer:

  1. Åh älskade syster. =( Jag lider så med er! Jag håller tummar än för det ena än för det andra. Tänker massor på er. Hör av dig om du behöver mig. En liten pratstund har jag alltid tid med. Efter sjutiden på kvällen har jag längre tid om du vill o behöver.
    Massor av energi och styrke kramar till ER! <3<3<3

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare! Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det är!Men som din fina syster skriver så finns vi här om du vill prata! Massor med kramar!

    SvaraRadera