Välkommen att hänga med på min resa som kallas livet..

Här kommer jag att skriva om allt som sker just nu, livet i allmänhet och livet i synnerhet! Resan med en GBP operation. Kampen mot barnlösheten - vägen mot målet - ett barn. Livet på landet med huset fullt av jyckar - galenskap, kärlek & glädje i ett enda stort virrvarr!



torsdag 10 november 2011

Ontimagendagen!

Vaknade imorse av att jag hade galet ONT i magen, liksom i mitten av magen, precis under bröstkorgen.  Gjorde så himla ont hur jag än låg. Jag har aldrig haft ont på det viset innan, och inte SÅ ont - så jag blev riktigt rädd!

Ju räddare jag blev desto värre blev det och jag tänkte att jag nog måste åka in akut någonstans.. Och då blev jag naturligtvis ännu räddare eftersom att jag är livrädd för läkare och allt sådant farligt!!

När jag klivit upp, stått, suttit och gått runt lite så kändes det liiite bättre.. Så la jag mig lite på sängen och somnade faktiskt en stund till.. När jag vaknade igen så tog jag en omeprazol & två panodil.. Och jag blev faktiskt bättre och bättre under dagen!

Jag tror att jag kan ha fått lite känningar av magsår, det är min egen diagnos. Knaprar just nu i mig Gs Omeprazol då han själv inte tar dem längre..

Igår var vi i Falun och skulle då passa på att äta lunch på stan. Vi gick in på en kinabuffé, tänkte där kan man ju plocka lite som man vill och alltid finns väl ngt man kan äta. Det var den sämsta kinabuffén i världshistorien!!!!  Tror det var 4 rätter, en skulle vara wokad kyckling med grönsaker (brukar ju vara gott) det var kokt kyckling med frysta grönsaker (amerika blandning) blomkål, morötter & gröna ärtor!! Alla rätter badade i flott och det var faktiskt riktigt äckligt.

Mannen åt lite, lite grann men fick lov att springa in på toan och kräkas (!!) :( Jag åt lite grann, men det var just inte mer än att vi petat lite i maten. Så jag gick faktiskt o sa till att maten var oätlig och att vi ville ha pengarna tillbaka, det fick jag även om det var lite tjurigt..!! Men men, så är det ibland!!

Sen svängde vi förbi en av våra valpköpare och hälsade på lite, då blev jag istället typ magsjuk (efter maten).. Så kanske var det sviter efter det som gjorde så att jag fick ont i magen i morse...?! För jag hade ont i magen resten av kvällen sen...

Nog om magen & dessa otrevligheter! :)

Idag har ändå varit en rätt så bra dag.. Har haft svärisarna här på lunch och det var riktigt kul! :) Vi stekte tosrk & lax, mannen gjorde potatismos &  romsås till, och gröna ärtor - mums!

Sen hängde han med dem hem och hämtade en säng som vi ska låna lite tills vidare. Och jag passade på att gå ut och promenera lite och se mig om lite i Boda Kyrkby! Tog med mig fröken Prick och lilla Fjant, de uppskattade prommisen mkt! :) Gjorde jag med, det var riktigt skönt!

Sen kom jag hem och vi monterade säng, gick till Konsum o handlade lite & sen käkade vi lite tacos - en ny favvomat för tillfället! :)

Herr Prick fick hänga med till Konsum och socialisera sig en aning. När vi strosade hemåt gick vi förbi några på en gård som frågade om det var ett vitt föl vi var ute och gick med, hehe...

Förresten så gick det rätt så bra när jag kontaktade kliniken här i Falun. Jag blev hänvisad till Kvinnomottagningen i första hand och som jag förstod det så får man sedan remiss därifrån till IVF-kliniken för att få de 3 betalda försök man har rätt till via landstinget.

Så jag ringde dem, och de ville ha in mina journaler innan de kunde gå vidare. Och det måste bli klart att jag är skriven här innan vi kan sätta igång. Ringde Tudor för att ge besked om misslyckad insem och be dem skicka mina journaler. Fick lämna meddelande som vanligt men har inte hört ngt tillbaka ännu så jag kanske får prova kontakta dem imorrn igen...

Nu ska jag sova en stund, imorrn ska jag till Mora & vännen Katarina och socialisera mig själv lite! :)

NATTI NATTI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar