Välkommen att hänga med på min resa som kallas livet..

Här kommer jag att skriva om allt som sker just nu, livet i allmänhet och livet i synnerhet! Resan med en GBP operation. Kampen mot barnlösheten - vägen mot målet - ett barn. Livet på landet med huset fullt av jyckar - galenskap, kärlek & glädje i ett enda stort virrvarr!



tisdag 27 september 2011

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra...!!

Idag har varit en bra dag!! :) Jag har varit leeedig!! Vaknade vid 9 tiden, ooooohhh vad det var skönt att få sova ut!!

Sedan upp o ut o fixa med djuren, och frulla lite i soffan! :) Tittade samtidigt på "Efter 10" där Leif GW var gäst, han är ju lite grann min nya idol, hahaha!! Tycker han är en riktigt cool gubbe! Längtar tills jag blir lika rik som honom så man har råd att vara precis så otrevlig som man ibland vill vara, hahaha!!

Sen föreslog mannen en tur till Ullared?! Jadå ni ser rätt, det var mannens förslag!! :)

Så vi drog dit en sväng på eftermiddagen. Första stoppet blev Glasögonfabriken, nya glasögon beställdes & inhandlades till oss båda för totalt 990 kr!! FYND kan man säga, de har ju bra priser normalt men nu hade de extra erbjudande. Så normalt skulle dessa glasögon kostat 3000 ca.

Sen var vi på gränsen till svimmade av hungersnöd efter all väntan på brillorna! Tur de har ny restaurang på GeKås! Lax m kokt potatis & romsås blev gött innan shoppingen!


Tiden gick så fort sen, så man hann ju inte runt i alla gångarna.. Men vi kom en med lite grann iaf.. Ett par nya tröjor till mig, och ett par nya BHar.. Tuttarna krymper ju i rasande fart, kan det inte få vara lite kvar av dem??!! Provade för skoj skull en BH som jag köpte strax innan OP, det var ju som ett skämt!! Tja det är ju knappt hälften kvar där i kuporna... Men men, man kan ju köpa nya har jag hört, hahaha..

Hur som helst så var jag tvungen att handla ett par småsaker till sötaste lilla Matildan också & till den nya lilla sötnosen Lova!! Så nu måste göras paket och skickas till fina vännen Linda & lilla Lova!!

Sen lite tuggisar till djuren & lite annat smått o gott..

Himma i himmet igen så hade jag fått 10 freespinns på Betson och var tvungen att testa! Tohoo om jag inte gick o vann mig en liten slant! :))


Inget man blev direkt rik av men det var ett välkommet litet tillskott i kassan! :)

Nu måste jag sova - imorrn är det åter till gruvan som gäller! :)


NATTI!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar